Skip to Content

Kontrakt med Rikki Tikki

Ja lidt tid er der gået siden sidst. Jeg har i mellemtiden skrevet kontrakt med Rikki Tikki og født en søn.Jeg har indenfor den sidste uge introduceret en ny serie malerier der hedder Crazy chicks. Jeg håber i vil tage vel imod de nye i hønsegården :)

Udstilling på Baghuset slut.

Efter et par rigtig gode måneder nede på Baghuset var det tid til at tage malerierne ned. Jeg skal udstille dernede igen til december så det glæder jeg mig rigtig meget til.Men når en dør lukkes åbnes en ny og jeg har fået kontakt til Rikki Tikki som er interesseret i mine malerier, så det er jo rigtig spændende og jeg glæder mig til at se hvor det vil føre hen :)

Så er billederne kommet op...

Og der er masser af vægplads på Café Baghuset til malerier, så jeg var faktisk hjemme og hente flere billeder, for at kunne fylde væggene ud... Det ser strålende ud dernede nu og jeg er rigtig glad for at jeg har fået lov til at udstille der :)

Ny udstilling fra mandag den 3 maj

Fra mandag den 3 maj og ca. en måned frem udstiller jeg i Café Baghuset i Hadsund. Kig ned og se mine malerier og nyd evt. en af Helles pragtfulde sandwiches til.

Jeg glæder mig til at udstille lokalt og på at få respons fra det Hadsund'ske publikum.

PassionArt på facebook

Jeg har oprettet en gruppe på facebook der hedder PassionArt. I denne gruppe vil der figurere nyheder, konkurrencer med give-aways og hvad jeg ellers finder på af sjov.

Find mig på facebook og tilmeld dig gruppen.

Udgiv indhold