Skip to Content

Om kunstneren

Billede af Chalotte Bowman MørchHvem er jeg

Jeg hedder Chalotte Bowman Mørch, er født i 1975 og autodidakt kunstner. Min interesse for maleriet er praktisk taget kommet ind med modermælken, da min mor altid har malet og tegnet en del og når hun sad og malede sad jeg ofte enten og kiggede beundrende eller tegnede/malede selv. Når jeg maler er jeg helt i mit eget univers hvor kun fantasien sætter grænser.

Proces og teknik

Jeg nyder processen fra det tomme lærred, til de spirende ideer  og til billedet er signeret og erklæret færdigt. Stilmæssigt holder jeg mig til det abstrakte, nogle med genkendelige træk og andre helt op til øjnene der ser dem. Har prøvet med det naivistiske som er en sjov måde at male på, og jeg eksperimenterer hele tiden med nye stilarter for at brede min palet af kompetencer ud.

Udstillinger

Jeg har udstillet på Kunstmessen i Frederikshavn 4 gange og på Aalborg Socialpædagogiske Seminarium, samt i Fylleledet Skov til et arrangement der hed Kunst i Skoven hvor bunkere fra efter 2. verdenskrig skulle formidle kunstens smukke ansigt i kontrast til de store grå beton-bunkere.

Der kommer af og til nye udstillinger. Kig under fanen “Nyt fra kunstneren” Der vil nye udstillinger fremgå.

Gå på opdagelse i mit galleri og se kunstens ansigt i mit spejl.